Кайдашева сімя

Благодійна вистава “Кайдашева сім’я”

27 жовтня, у ВСП “Зборівський фаховий коледж ТНТУ ім.І.Пулюя” відбулася благодійна вистава на підтримку Збройних Сил України «Кайдашева сім’я». У виконанні театрального колективу «Жайвір» присутні у залі поринули у життєву драму простої селянської родини. У творі на матеріалі повсякденного життя селянства розкриваються деякі риси вдачі українського народу, його індивідуалізм, прагнення жити окремим самостійним життям.

У виставі було зображено одвічні проблеми добра і зла, сімейних стосунків, взаємин батьків та дітей, людської гідності та свободи. Тут було показано буденні ситуації, які призводять до змізеріння людської душі, зумовлене постійною залежністю людей від матеріальних нестатків.

Ініціаторами даної вистави були саме студенти, які, не зважаючи на постійні перешкоди, все ж таки показали свої таланти. Роль Омелька Кайдаша виконував Олександр Меліш, Кайдашиха – Олександра Венгер, Карпо – Микола Маковинський, Лаврін – Назар Вовчук, Мотря – Тетяна Рибій, Мелашка – Оксана Музика, ведуча – Вікторія Дробик.

Після перегляду вистави глядачі у залі довго аплодували учасникам театрального колективу за чудові емоції, які вони подарували під час перегляду усім присутнім.

Також ми щиро вдячні за збір благодійної допомоги для ЗСУ, а також за те, що кожен, у цей непростий час для нашої країни, як може докладається і всіма можливими способами долучається до підтримки Збройних Сил України.