Тиждень спеціальностей Автомобільний транспорт і Транспортні технології

Тиждень спеціальностей Автомобільний транспорт і Транспортні технології

15 листопада – відбулася презентація стінгазет студентів спеціальностей Автомобільний транспорт і Транспортні технології та виставка виробів студентів спеціальності Транспортні технології, які підготувала викладач Мелікова В.І.

16 листопада під керівництвом викладачів Локтя В.М., Сухецької Г.М., Бугеля В.М., Прохоцького В.В., Матвіїшина А.Й., Подуна Р.П., Окрутного А.І., Ясіновського А.М. відбулася студентська науково-практична конференція на тему «Автомобілі майбутнього», яка стала ефективним засобом об’єктивного вияву обдарованої студентської молоді, реалізацією набутих ними здібностей, стимулюванням потреби у творчому оволодінні знаннями та активізацією навчально-пізнавальної діяльності. Після конференції відбулася презентація збірника матеріалів конференції.
Автомобіль займає значне місце в житті сучасної людини. Автомобілебудування – одна з найбільш динамічних галузей. Наука йде лише вперед і, можливо, скоро машини з фільмів жанру фантастики будуть частиною нашого буденного життя. Якими ж будуть автомобілі майбутнього…? В представлених роботах учасники конференції проаналізували основні тенденції розвитку новітніх автомобільних технологій та перспективи розвитку автомобілів майбутнього.

17 листопода був проведений конкурс професійної майстерності «Кращий за фахом» серед студентів 3-4 курсів, який підготували викладачі Локоть В.М., Прохоцький В.В., Бугель В.М., Ясіновський А.М., Окрутний А.І., Подун Р.П. Тут змагалися кращі із кращих, демонструючи свої теоретичні знання з будови автомобілів і практичні навички по технічному обслуговуванню та ремонту сучасних автомобілів, логічне мислення та швидкість реакції. Переможцями стали студенти групи 41АТ спеціальності Автомобільний транспорт.

18 листопада в актовій залі викладачем Окрутним А.І. була проведена інформаційно-просвітницька година на тему «Увага на дорозі – життя у безпеці». Транспорт – наш вірний друг! Але, забуваючи про власну безпеку, нехтуючи правилами дорожнього руху, люди можуть стати жертвою своєї необдуманої поведінки. Адже транспорт може бути не тільки корисним, а й небезпечним, якщо не знаєш правил дорожнього руху. Тому метою заходу було позитивне ставлення до вимог безпеки в учасників дорожнього руху, а також культура в управлінні транспортними засобами.

19 листопада відбувся круглий стіл по підведенню підсумків всіх заходів, присвячених Дню автомобіліста і дорожника, за участю дирекції коледжу, методиста і викладачів ЦК механічних дисциплін з обміну враженнями та цікавими пропозиціями на майбутнє.

Дякуємо студентам спеціальностей Автомобільний транспорт і Транспортні технології за активну участь у проведенні тижня, бажаємо і надалі перемагати та показувати гарні результати.

Більше фото тут