Участь у «WORLDSKILLS UKRAINЕ»

Участь у «WORLDSKILLS UKRAINЕ»

24 листопада 2021 року на базі ДНЗ «Бучацьке ПТУ» проводився І етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WORLDSKILLS UKRAINЕ“ з компетенцій «Зварювальні роботи» та «Електромонтажні роботи».

Практичні завдання зі зварювальних робіт виконували 8 учнів ЗП(ПТ)О. Із Зборівського фахового коледжу ТНТУ ім. І. Пулюя взяв участь у професійному конкурсі учень 34 групи професії «Електрогазозварник. Водій автотранспортних засобів (категорія «С»)» Стецина Дмитро, який продемонстрував теоретичні та практичні знання, одержані завдяки викладачам Цаньку Р.В., Подуну Р.П., майстру вн Радю І.М. Учні показали хороші результати, виконуючи ручне дугове зварювання покритим електродом, зварювання металевим плавким електродом у середовищі активних газів та дугове зварювання вольфрамовим неплавким електродом в інертних газах в різних просторових положеннях відповідно до вимог технологічного процесу. Представники ТОВ «Есаб Україна» та фірма «Моноліт» забезпечили учасників конкурсу зварювальними матеріалами. Директор закладу Бугаєнко В.А. вручив пам’ятні сувеніри всім учасникам конкурсу.

Педагогічні працівники відділення професійної підготовки нашого коледжу оглянули кабінети, лабораторії та їх оснащення з професії «Електрогазозварник», адже навчально-матеріальна база закладу відповідає сучасним вимогам. У 2021 році на базі ДНЗ «Бучацьке ПТУ» відкрито навчально-практичний центр зварювальних технологій з професій «Зварник», «Газозварник», «Газорізальник». З педагогічними працівниками, які супроводжували учасників конкурсу, дирекцією та членами журі зустрівся директор ТОВ «Техінмаш» Заяць Я., який вказав на проблеми з підготовки кадрів і запропонував подальшу співпрацю.

Більше фото тут