Вечір української народної пісні

Вечір української народної пісні

19 жовтня у ВСП “Зборівський фаховий коледж ТНТУ імені Івана Пулюя” відбулася концертна програма «Вечір української народної пісні», яку підготували викладачі коледжу: Надія ШАЛАПА, Уляна ШЕВЧУК та Оксана ГНАТИШИН. Концерт відбувся завдяки талановитим студентам груп: 11-АТ, 11-ІПЗ, 11-ОП, 21-ОП, 21-АТ, 31-ОП, 41-М, 31-АТ.

Глядачі мали можливість послухати давні українські пісні, переглянути відео з народними піснями в старій та сучасній інтерпретації. В залі прозвучали історичні, козацькі та чумацькі, ліричні, і надзвичайно душевні пісні про кохання.

Під жартівливу пісню «Ой там на товчку на базарі», з допомогою керівника театрального гуртка Ірини ЯКИМІВ, студенти продемонстрували веселу сценку з сімейного життя. 

На завершення концертної програми, у виконанні студентів, прозвучала українська стрілецька пісня «Хлопці підемо…», присвячена боям на горі Маківці в квітні 1915 р. Вона популярна і в наші дні, стала своєрідним гімном сучасної української держави, дала надію і віру в перемогу України!