Екскурсія у Тернопіль

Екскурсія у Тернопіль

9 листопада 2023 року студенти груп 31-М та 41-М спеціальності “Менеджмент”  ВСП “Зборівський фаховий коледж ТНТУ імені Івана Пулюя”  побували на екскурсіях в місті Тернопіль, які для них організували викладачі коледжу  Наталія Бойко та Галина Мельник.

Цікавою та змістовною була екскурсія на водоочисні споруди Тернопільського водоканалу, яку провела інженер-технолог Наталя Загорська та організував керівник КОС Василь Тимчишин, під час якої студенти ознайомилися з технологіями очистки стічних промислових та господарсько-побутових вод, побачили які мікроорганізми очищають воду.

Не менш цікавою була екскурсія у виробничі цехи “Сільпо” в ТРЦ “Подоляни”, яку провів керуючий Богдан Полуліх. Сучасне автоматизоване обладнання цехів по випіканню хліба і хлібобулочних виробів, переробці м’яса, риби, приготуванню різних страв, чистота, привітність працівників справили чудові враження і збагатили знаннями. Виявляється, що асортимент найменувань продуктів налічує до 35 000, а щоденний виторг складає більше 1 млн. грн.

Перебування в місті Тернополі завершилося переглядом вистави Михайла Старицького “За двома зайцями” у Тернопільському академічному обласному українському драматичному театрі імені Тараса Григоровича Шевченка. Прекрасна гра акторів, атмосфера театру подарували незабутні враження та почуття.