циклова комісія кураторів

Засідання циклової комісії кураторів, класних керівників, вихователів та керівників гуртків

31 травня 2023 р. у ВСП “Зборівський фаховий коледж ТНТУ ім.І.Пулюя” відбулося засідання циклової комісії кураторів, класних керівників, вихователів, керівників гуртків. Засідання проводилось у форматі наукової конференції. Доповідачами виступили вихователі Зоряна Працовник (Виховання молоді у цифровому світі), Наталія Павленко (Педагогічний супровід в потоці інформації. Інформаційний шум), Ірина Бугель (Педагогічний супровід юної особистості в інформаційному просторі), Марія Смакула (Культура мобільного віртуального спілкування), керівники гуртків художньої самодіяльності Тетяна Головата (Педагогічний супровід юної особистості в гуртковій роботі), Юрій Маковинський (Педагогічний супровід юної особистості в потоці інформації), голова ЦК, куратор групи Світлана Лещишин(Виховання юної особистості в інформаційному суспільстві). 

Кожен із доповідачів поділився своїм досвідом щодо виховання та інформаційного супроводу студентів та учнів у цифровому просторі, щодо своєї безпосередньої роботи та наставництва у формуванні юної особистості.

Стати дороговказом для наших вихованців, надати підтримку, надію і віру в їх можливості, щоб знайти себе і свій шлях, не загубитися на просторах інформаційного суспільства, стати хорошим спеціалістами, гідними громадянами нашої України – головне завдання педагога.