Змагання з міні-футболу_2

Змагання з міні-футболу

30 листопада 2023 року за ініціативи дирекції та циклової комісії фізичного виховання ВСП “Зборівський фаховий коледж ТНТУ імені Івана Пулюя” відбулись спортивні змагання з міні-футболу, які присвячені 10-й річниці Революції Гідності, серед учнів 8-9 класів загальноосвітніх навчальних закладів Зборівської, Залозецької та Озернянської ОТГ. На захід в коледж завітало 9 команд – понад 80 учасників. З вітальним словом до учасників змагань звернувся директор коледжу Ігор Баліцький та побажав гравцям гарних результатів, успіхів та перемоги сильнішим. Також наголосив, що наш святий обов’язок пам’ятати ті буремні дні та всіх героїв, які виборювали та виборюють свободу України і віддали своє життя за краще майбутнє рідного краю.

Студентами коледжу було підготовлено культурно-мистецький захід, який повернув нас у ті нелегкі для нашої держави дні. Перед початком спортивних змагань всі присутні вшанували пам’ять загиблих героїв хвилиною мовчання та прозвучав Державний Гімн України.

Переможці та призери спортивних змагань з міні-футболу нагороджені кубками та грамотами, а кращі гравці від кожної команди – грамотами. Отож, переможцями змагань стали:

I місце – команда СЗОШ І-ІІІ ст. смт Залізці 

II місце – команда Млиновецької гімназії 

III місце – команда ЗОШ І-ІІІ ст. №1 м. Зборова

Дирекція Зборівського фахового коледжу висловлює щиру подяку завідуючим управлінь освіти, культури, молоді і спорту, праці та соціального захисту населення Зборівської, Залозецької та Озернянської ОТГ, керівникам та представникам команд навчальних закладів за співпрацю та участь у заході. 

Всім міцного здоров’я, успіхів та мирного неба над головою.