Зустрічі з спеціалістами продовжуються_1

Зустрічі з спеціалістами продовжуються…

Сьогодні знову студенти спеціальностей “Менеджмент” та “Облік і оподаткування” ВСП “Зборівський фаховий коледж ТНТУ імені Івана Пулюя” мали можливість практично вдосконалювати свої знання, адже у наш навчальний заклад завітали представники ПП “Агропродсервіс Ярчівці”, а саме директор підприємства Василь Гамрач, який також по сумісництву є асистентом кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин ТНТУ ім. І. Пулюя, та головний бухгалтер Ірина Дідушин, які ознайомили здобувачів освіти з господарською діяльністю свого підприємства.

В ході зустрічі Ірина Віталіївна детально розповіла про свої посадові обов’язки як головного бухгалтера, звернула увагу не тільки на виконання бухгалтерами професійних обов’язків, а й на методику проведення позапланових перевірок результатів їх роботи представниками податкових органів. У своєму виступі вона приділила увагу знанням та навичкам роботи, які варто розвивати в собі майбутнім спеціалістам з обліку і оподаткування, опановуючи фахові дисципліни. 

Атмосферу відкритості та конструктивності зустрічі додало те, що студенти мали змогу задавати запитання Василю Орестовичу щодо потреби в молодих фахівцях на ринку праці, можливостей проходження виробничої практики, вимог, які ставляться до претендентів на посади, умов праці у приватному секторі економіки. Заняття було цікавим, змістовним і корисним, адже студенти, які опановують дані спеціальності, хочуть бачити перспективу розвитку своєї кар’єри.

Підсумком зустрічі стали попередні домовленості між керівництвом підприємства та навчального закладу про проведення навчальних екскурсій, технологічних та виробничих практик на базі підприємства, а також подальшу активну співпрацю. 

Щиро дякуємо директору ПП “Агропродсервіс Ярчівці” Василю Гамрачу за сприяння у професійному розвитку майбутніх спеціалістів.