Зустріч з роботодавцями

Зустріч з роботодавцями

17 листопада у ВСП “Зборівський фаховий коледж ТНТУ імені Івана Пулюя”  відбулася зустріч директора коледжу Ігоря Баліцького з роботодавцями, метою проведення якої є налагодження комунікації між коледжем, студентами та бізнес-середовищем.

До нас завітали представники таких підприємств як: ПрАТ “Добра вода”, ТзОВ “Білий берег”, ТзОВ “Зборівська птахофабрика”, ПП “Агропродсервіс”, ФГ “Роксолана 2019”, ТзОВ “Укрполь-2005”, КП “Зборів”, ТзОВ “ТАР Агро”, ТзОВ “СТЕП” та ФОП Підкуймуха О.А.

Під час зустрічі обговорювалися питання проходження практики студентів та учнів на даних підприємствах, переваги дуальної форми освіти, можливість працевлаштування випускників коледжу та ін. 

Тісна співпраця з роботодавцями може сприяти покращенню якості освіти, формування бази роботодавців/стейкхолдерів, практичного наповнення освітнього процесу, підготовки фахівців, які будуть успішними на ринку праці.

Підсумком плідного діалогу стало запрошення роботодавцями студентів та учнів на навчальні екскурсії на дані підприємства, проведення спеціалістами підприємств різного роду практичних занять у коледжі та сприяння у проходженні практики і працевлаштуванні наших випускників.