команда Енергія молоді

Команда “Енергія молоді” у 10-ці кращих команд Тернопільської області

Глобальна програма Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), що реалізується у понад 40 країнах, надає молоді й підліткам навички 21 століття та ресурси, щоб визначити проблеми своїх громад та запропонувати інноваційні рішення цих проблем.

Саме тому цього року за сприянням директора Відокремленого структурного підрозділу “Зборівський фаховий коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя” Ігоря Баліцького три студентських команди коледжу долучилися до даної програми.

Усе почалося з того, що команди визначили актуальні проблеми своєї громади, міста, які найбільше турбують нашу молодь і які вони хочуть вирішити. Зокрема кожна з команд  старалася підійти до вирішення проблемної ситуації таким чином, щоб молодь менше часу проводила у віртуальному світі, а якомога більше часу приділяла  “живому” спілкуванню та здоровому способу життя. Наступним кроком була реєстрація на відкритий набір у Тернопільській області, після чого команди були запрошені на співбесіду. 

Команда “Енергія молоді” успішно пройшла співбесіду і увійшла в 10-ку кращих команд Тернопільської області та вже 8-11 лютого 2024 року буде брати участь у навчальному буткемпі UPSHIFT. Призовий фонд даної програми становить 80 000 грн.

Тому слідкуємо за розвитком подій, долучаємося своїми ідеями та пропозиціями.

Далі буде…