Тиждень економічних спеціальностей

Тиждень економічних спеціальностей

З 22 по 26 листопада 2021року у Відокремленому структурному підрозділі «Зборівський фаховий коледж ТНТУ ім. І. Пулюя» проходив тиждень економічних спеціальностей. В рамках цього тижня студентами спеціальності «Менеджмент» та «Облік і оподаткування» було виготовлено стінгазети на тему «Моя професія», найкращою серед яких було визнано стінгазету групи 21-ОП.

У вівторок відбувся економічний квест, переможцями якого стали студенти спеціальності «Менеджмент». В середу цикловою комісією економічних дисциплін була проведена економічна гра на тему «Я люблю економіку». Переможцями стала команда «Лідери», яка у запеклій боротьбі з невеликим відривом перемогла команду «Опешників». У четвер було проведено виховний захід «Не згасни, свічко пам’яті», присвячений Дню пам’яті жертв Голодомору 1932-1933рр.

Також цього ж дня була організована зустріч з начальником фінансового відділу міської ради Володимиром Багрієм, який цікаво і змістовно охарактеризував наповнення бюджету та фінансовий стан Зборівської ОТГ. В кінці тижня було підведено підсумки роботи і нагороджено переможців грамотами і солодкими призами

Більше фото тут