День вчителя

Учителю, ти є і будеш вічно!

У першу неділю жовтня, коли шелестить падолистом осінь, відзначається свято – День працівників освіти, День Учителя, Вихователя, Людини, що засіває в юних душах велику любов до України, її народу і землі. Адже це не тільки професійне свято Вчителів, це свято всього народу, який шанує нелегку і клопітку працю.

1 жовтня студенти Зборівського фахового коледжу ім. І Пулюя привітали усіх педагогічних працівників зі святом. Велике щастя мати мудрого, талановитого викладача, який уміло передає нам свої знання та вміння. А найбільше щастя для викладачів – бачити у своїх студентах гідних громадян своєї держави.

З нагоди професійного свята директор Зборівського фахового коледжу Ігор Богданович Баліцький привітав усіх працівників освіти нашого закладу. І запросив на сцену гостя свята – депутата Тернопільської районної ради Ростислава Мороза, який привітав та нагородив педагогів, за віддане служіння улюбленій справі. В продовж усього свята ще багато побажань і сердечних вітань прозвучало зі сцени актового залу, де зібрався увесь педагогічний колектив. Студенти вітали викладачів віршами, піснями та неперевершеним вальсом.

Дорогі наші викладачі! Нехай в оселях Ваших завжди панує світло і злагода, в серцях – добро, в помислах – мудрість, у засіках – достаток, а нелегка педагогічна нива колоситься рясним урожаєм людської вдячності.

Осіннє листя падає поволі,
Вкриває землю дорогим шатром.
Це золото, дароване в знак долі,
Змальоване і пензлем, і пером.
Цей світлий день належить вам по праву.
Він сотнями осяяний зірок.
Плекаєте ви України славу
І нескінченний, мабуть, ваш урок.

Більше фото тут