Інформаційна година на тему Торгівля людьми

Інформаційна година на тему “Торгівля людьми”

19 лютого 2024 року у ВСП “Зборівський фаховий коледж ТНТУ імені Івана Пулюя” представником ТМЖК “Відродження нації” Ольгою Горошко було  проведено дві інтерактивні інформаційно-просвітницькі години на тему “Безпечна міграція, безпечне працевлаштування за кордоном і в Україні. Торгівля людьми”.

Студенти спробувати власні сили в онлайн-квесті з безпечного працевлаштування “Щось пішло не так” та прослухали цікаві життєві факти, з якими можна стикнутися при оформленні на роботу та виїзді за кордон. 

За  даними дослідження МОМ «Оцінка ризиків та вразливості цільових груп населення до торгівлі людьми та експлуатації під час війни» (грудень 2023р.), кожен другий (52%)  українець готовий прийняти ризиковану пропозицію, яка може призвести до потрапляння в ситуації експлуатації, торгівлі людьми або насильства, а кожен четвертий українець особисто стикався із тим, що їм пропонували хоча б одну ризиковану пропозицію.

Знання безпечних правил працевлаштування в Україні та за кордоном зменшує ризики потрапити в будь – які форми експлуатації!