природничо-математичні дисципліни_7
природничо-математичні дисципліни_7

Тиждень циклової комісії природничо-математичних дисциплін

Протягом 24-28 квітня 2023 року проходив тиждень циклової комісії природничо-математичних дисциплін. У його рамках було проведено ряд заходів під керівництвом викладачів даної комісії.

У понеділок на першому поверсі навчального корпусу були представлені постери «Світ хімії», які підготували студенти під керівництвом викладача хімії Рак О. А.

Також на території коледжу між студентами першого курсу було проведено  квест «Математика – це мова, на якій написана книга природи фізика». Тут студенти показали свої знання з фізики та математики, виконавши різні завдання та досліди. Перше місце здобула команда групи 11М. Підготували викладачі фізики Трач Г. В. та Мунтян С. О

Вівторок був присвячений навчально-практичній конференція «Математична скарбниця». Студенти-доповідачі під керівництвом  викладачів математики Кульчицької  У. З., Новоринської М. Є. та Шевчук У. Б. представили свої доповіді з презентаціями у галузі математики, де показали цікаві матеріали про геометричні фігури в світі та все про різні типи рівнянь. Всі учасники були нагороджені дипломами.

Середа розпочалася виховною годиною «Чорнобильський вітер по душах мете». Основною метою заходу було поглибити знання про трагедію століття – аварію на ЧАЕС та її наслідки, виховувати особисту стурбованість кожного за все, що відбувається навколо, сприяти формуванню патріотичних почуттів. Захід підготували і провели студенти груп 11АТ і 41АТ під керівництвом кураторів Галини Сухецької та Марії Олесневич.⠀

У четвер відбувся інформаційно-просвітницький захід до всесвітнього Дня Землі. Студенти долучились до світової спільноти «Земля – наш дім»: присвятили слова вдячності, любові до нашої планети у віршах, піснях та обіцянках гармонійних стосунків з природою. Захід підготували викладачі Кравець Н. Б. та Чекан М. Р.

В п’ятницю було підведено підсумки тижня циклової комісії природничо-математичних дисциплін. Кожен член циклової комісії провів аналіз виконаної ними роботи.